Bulvár-celeb

2023.07.05. 14:21

Ezt mondta Mester Tamás hirtelen véget érő párkapcsolatától

Sokáig álomszerűnek tűnt szerelmük Nagy Boglárkával.

MW

Forrás: Bors

Most ennek vége. Mindössze néhány hónapig tartott az énekes és a nála 20 évvel fiatalabb festőművész kapcsolata.

Mester Tamás sokáig élt egyedül, ám néhány hónappal ezelőtt a  spirituális beállítottságú énekes egy nála 20 évvel fiatalabb és nem mellesleg roppant szemrevaló festőművészbe, Nagy Boglárkába szeretett bele. Még Balira is követte szíve választottját.

 

Amikor már elfogadtam, hogy nekem a remetelét van megírva... akkor jött Ő

 – írta a posztjában akkor Mester Tamás.

A közös bejegyzéseik és fotóik alapján úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben van közöttük, ám hirtelen valami megváltozhatott - írja a Ripost.

Boglárka ugyanis nemrég interjút adott az M2 Petőfi TV Nézzünk szét! című hétvégi magazinműsorának, amelyben nyíltan kimondta, hogy már nincsenek együtt.

"Nem titok, hogy nem egyedül vállalkoztam erre az útra. Tomival megtaláltuk egymásban az alkotótársat, sok fronton tudtunk egymáshoz kapcsolódni, de már nem vagyunk együtt"

– zárta rövidre a festőművész hölgy.

Egy név nélkül maradni kívánó informátor szerint Boglárka lépett ki a kapcsolatból, Tamás hiába igyekezett, már nem volt visszaút.

Forrás: Facebook

A Ripost természetesen megkereste az újdonsült szingli énekest, aki igencsak szűkszavúan fogalmazott, azt azonban nem cáfolta, hogy már nincs együtt Boglárkával.

"A magánéletemről nem kívánok nyilatkozni" - zárta rövidre a beszélgetést Tamás, aki korábban elárulta, hogy nehezen esik szerelembe.

Valamiért az a kép él rólam, hogy nagy csajozós vagyok, de ez nem így van. Nyitott vagyok arra, hogy ismerkedjek, de nagyon nehezen leszek szerelmes. Most valahogy mégis azt érzem, az idén erre az érzésre megvan az esély

- mondta akkoriban az egyik napilapnak az énekes, aki azok közé a sztárok közé tartozik, akik féltve őrzik a privát szférájukat.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában