Nagyon kínos

2023.02.26. 16:02

Judy rendőrségi ügye egyre bonyolultabb

Az énekesnő hatalmas pénzbüntetésre számíthat azok miatt, akik visszaéltek a nevével.

Korán örült Kiss Judy, amikor egy héttel ezelőtt visszaszerezték a hivatalos Instagram-fiókját, ugyanis a Groovehouse együttes oldalát ezidáig sem sikerült és egyre súlyosbodik a helyzet az illetéktelen felhasználók miatt - írja a Bors.

Nem volt elég a hackercsapat számára, hogy terrorista tartalmakat osztattak meg az együttes nevében, de más felhasználók személyes és pénzügyi adatait is ellopták az énekesnőhöz kapcsolható fiókon keresztül.

 

Mivel reklámoztak az én saját oldalamon, így én kapom a büntetést. Van egy 400.000 forintos meghagyás, mert valakinek lelopták a kártyáját valószínűleg, ezáltal ők bűncselekményt követtek el, amit hozzárendeltek a fiókhoz. Ezért rendőrségre megyek, mert ha bármi történik, senki nem mossa le rólam, hogy nem én voltam, aki a kártyákat ráregisztrálta, ez annál már komolyabb ügy" 

 

- mondat a Borsnak Judy, aki haladéktalanul a rendőrséghez fordul a történtek miatt.

Judy az esetből tanulva mindenkit óvatósságra int, mert szerinte bárkivel megtörténhet hasonló eset.  Az énekesnő azt javasolja, hogy ha bárki gyanús tevékenységet tapasztal azonnal forduljon szakértőkhöz, de legjobb, ha elsőként a rendőrséghez.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában