Bulvár-celeb

2022.11.27. 13:18

Szívhezszóló ádventi videóban kér segítséget Lékai-Kiss Ramóna

Megindító videóban hív összefogásra az Ökumenikus Segélyszervezet önkénteseként Lékai-Kiss Ramóna színésznő.

Forrás: Youtube

A karitatív szervezet rászoruló családok ezreit egész évben segítő munkájára indított Adventi Adománygyűjtése most különösen is nagy jelentőséggel bír, hiszen a többszörösére megnövekedett energiaárak és az égbe szökő élelmiszerárak ennek a segítségnyújtásnak a folytatását veszélyeztetik. Éppen akkor, amikor sok családnak nagyobb szükséges van támogatásra, mint valaha.

 

A színésznő arra hívja fel a figyelmet, hogy ez az ünnepi időszak más mint a többi. A kialakult gazdasági helyzet egyre több családot sodor kilátástalan helyzetbe, sokaknak okoz gondot otthonuk fűtése, vagy éppen melegételt tenni az asztalra. Nekik ez a tél a túlélésről szól, ételre, otthonra és esélyre van szükségük. 

 

Bár senkinek sem könnyű, de éppen ezért most kell igazán segíteni a legrászorultabbakat! A 1353-as adományvonal hívásával, hívásonként 250 forinttal, a www.segelyszervezet.hu oldalon pedig online lehet csatlakozni az összefogáshoz. Kaposváron minden évben a Kossuth téren található a szervezet adománygyűjtő kuckója.

Az Ökumenikus Segélyszervezet Adventi Adománygyűjtés célja nem egy egyszeri ajándékozás csupán, azért gyűjt a Segélyszervezet, hogy az ünnepeken túl, a hétköznapokban is ott tudjon lenne a rászorulók mellett.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában