Hajdú-Bihar

2008.07.18. 13:15

Hétvégi unokavarázs(lat)

<p>Polgár – Játszóváros is lesz a polgári M3 Archeoparkban a 4. Országos Anyósfesztiválon, ahol Após kupa és anyós szépségverseny is várja az érdeklődőket.<BR /></p>

Két sodrófa hajítás között érdemes lesz átsétálni az anyósok versenyétől a NGB Unokavarázs Játszóvárosig, ahol közel száz különböző szórakozási lehetőség várja a gyerkőcöket és szüleiket.

Felfújt játékok, légvárak, akadálypályák, óriás csúszdák, trambulinok, gumiasztalok és több tucat pedálos gokart várja a látogatókat.

Ezek az ugrálásra, testmozgásra épülő játékok szórakoztatva segítik a gyermekek fizikai és mentális fejlődését. Mivel a játékok egy részét – főként a gokartokat – a felnőttek is használhatják, így nem lesz ritka a gyermeki örömmel kerekező apukák látványa sem.

Bár kiegészítő programnak szánták a szervezők a „várost”, mégis arra számítanak, hogy az egyik főszereplője lehet a hétvégének, hiszen nem titkolt céljuk, hogy a 4. Országos Anyósfesztiválon minden korosztály számára biztosítsák a tartalmas kikapcsolódás lehetőségét.

Mindehhez kiváló helyszínt biztosít az M3 Archeopark, ahol két napon keresztül országos kirakodó vásár, kiállító jurta pavilonok, horgásztó, állatsimogató, lovaglás, ijászkodás, kemencében és lávakövön készített tájjellegű ételek várják a látogatókat. Mindemellett pedig, három óránként ajándéksorsolás teszi még izgalmasabbá a hétvégi programot.

  • M3 Archeopark nyílt Polgáron
  • Archepark a sztráda mellett
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!