Hajdú-Bihar

2008.02.10. 16:09

Ötven esztendeig vár hölgyére

<p>Debrecen – A Négy esküvő és egy temetés, valamint a Harry Potter és a Tűz Serlege rendezője, Mike Newell izgalmas, érzéki és komplex utazásra visz bennünket az emberi szív rejtett mélységeibe. <dia width="850" height="630" alt="Szerelem a kolera idején 2008.01.29."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Szerelem_a_kolera_idej_n_2008_01_29_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Szerelem a kolera idején 2008.01.29." /></a></dia></p>

Filmje – melynek premier előtti vetítése február 12-én este lesz a Cinema Cityben, a Napló-mozi sorozatban – a Nobel-díjas író, Gabriel García Márquez Szerelem a kolera idején című világhírű regénye alapján készült.

A fél évszázadot átölelő mágikus és érzéki történet egy kolumbiai férfiról szól, aki több mint ötven évet vár az egyetlen igaz szerelmére. Az Oscar-jelölt Javier Bardem játssza a telegráfhivatalnok és költő Florentino Arizát, aki egy szempillantás alatt beleszeret a helyi öszvérkereskedő szépséges lányába, Fermina Dazába (Giovanna Mezzogiorno), de a lány apja nem hajlandó gyermekét egy szegény hivatalnokfiúhoz adni, és inkább elköltözteti egy másik városba, nehogy a két fiatal egybekelhessen.

Az évek múlásával a lány hozzámegy egy jómódú orvoshoz, a férfi azonban akár egy emberöltőt is hajlandó Ferminára várni…

A nagyközönség február 14-étől tekintheti meg a filmet.

Kapcsolódó anyagok:

  • Gyerünk a moziba be!
  • Szerelem a premier előtt
  • Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!