ERDON Helyi sport hírek

2010.10.01. 15:39

Haszon felkészülési meccs Kassán

<p>"Hűen tükrözi az eredmény a két csapat közötti értékbeli különbséget” – így értékelt a Szatmárnémeti VSK női kosárlabdacsapatának menedzsere a csütörtöki, kassai felkészülési mérkőzés után, amelyen Dan Fleşeriu edző csapata 90–56 arányban kapott ki az Euróligában érdekelt Dobríj Angeli Kosice együttestől.</p>

A VSK megilletődve kezdte a meccset, talán megijedt az ellenfél nevétől. Mire magukhoz tértek a szatmári lányok, már 25 pontos kassai vezetést mutatott az eredményjelző. Ezután viszont már Fleşeriu tanítványai is jobban kötötték a játékot, pontosabbak voltak az ellenfél kosara alatt, illetve a védekezés is jobban zárt. „Nagyon jó és hasznos felkészülési meccs volt. Láttuk hova fejlődhetünk, hol kell még sokat dolgozni, hogy igazán jó csapat legyünk. Nincs mit szégyenkeznünk, hiszen klasszisokkal jobb csapat volt az ellenfél, és számunkra volt megtiszteltetés ellenük játszani” – folytatta a csapatmenedzser.

Mindazok ellenére, hogy egy gyengébb ellenfél volt az edzőpartere a „jó angyaloknak” (ez a szlovák csapat neve szabad fordításban), a 3000 férőhelyes Infinity Arénában több mint kétszáz szurkoló nézte a meccset, a Dobríj Angeli szurkolótábora pedig végig énekelte a meccset, így buzdították kedvenceiket.
Eredmény
Dobríj Angeli Kosice – Szatmárnémeti VSK 90–56 (56–31). VSK: Bjork 19 pont, Drake 10, Ducker 9, Klein 6, Orosz 4, Giurgiu 4, Dunca 2, Băluţă 2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!