ERDON Helyi sport hírek

2013.06.04. 13:25

Pontyfogó horgászverseny

Idén a harmadik horgászversenyét szervezi a Golden Fish klub a Fanatic Horgászbolttal karöltve.

Idén a harmadik horgászversenyét szervezi a Golden Fish klub a Fanatic Horgászbolttal karöltve.

Június 15-én, szombaton a Szentjános utáni (Körösgyéresi) bányatavon rendez horgászversenyt a Golden Fish klub (Kuncser Kristóf és Tulkos Róbert), ezúttal pontyfogó-megmérettetésre kerül sor. A nyolcórás horgászat a reggel 7 órai sorsolást követően kilenc órakor veszi kezdetét. Két bottal szabad majd horgászni (tetszés szerint) egy-egy horoggal. Az első mérlegelés 13 (félidőben), a végleges pedig 17 órakor lesz. A versenyen nemcsak a pontyot, hanem az amurt és a kárászt is pontozzák, súlytól függetlenül.

Pénznyeremény is

Reggel a már megszokott zsíros kenyérrel és pálinkával fogadják majd a részvevőket, és a mindent eldöntő mérlegelés után ezúttal is bográcsgulyással vendégelik meg a versenyzőket a tó bejáratánál felállított sátornál. Ezt követi az ünnepélyes díjkiosztó. A legjobbakat serlegekkel, pénznyereménnyel, illetve a támogatók (BetaMix, PVTV, Restaurantul: Butoiul de Aur) által felajánlott termékekkel díjazzák. Lesz minibár, ahol mindenki kedvére fogyaszthat sört, üdítőt stb.

Szeretettel várnak minden horgászni vágyót, kezdőket és profikat egyaránt. Jelentkezni a 0753–878–333 vagy 0770–109–458 telefonszámon, illetve személyesen a Fanatic Horgászboltban az Ady Endre u. 39. szám alatt, vagy a tónál a halőröknél. Minél hamarabb, mert a helyek száma korlátozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!