ERDON Helyi sport hírek

2011.09.20. 15:30

Négy pont különbségű vereség

A Nagyváradi VSK férfikosárlabda csapata Román Kupa mérkőzésen – miután hét pont különbséggel is vezetett – verséget szenvedett Csíkszeredában.

A Nagyváradi VSK férfikosárlabda csapata Román Kupa mérkőzésen – miután hét pont különbséggel is vezetett – verséget szenvedett Csíkszeredában.

Csíkszeredai BC–Nagyváradi VSK 82–78 (20–19, 15–25, 25–23, 22–11). A házighazdák együttese az alábbi összeállításban vette fel a harcot: E. Dino (29 pont), Long (13), Samoilă (8), Jakab (2), A. Roşu, Dies (16), V. Pora, Enrico Ramon (14). Edző: Lászlófy Botond.

Nagyváradi VSK: Ştefan (3), Lupuşavei (8), Marics (16), Paşca (8), Pesics (18), Topcsov (16), Hora, Lázár, Markovics (9). Edző: Cristian Achim. A visszavágó találkozóra szeptember 26-án, hétfőn 18.30 órai kezdettel kerítenek sort Váradon.

Így látta a menedzser

Şerban Sere, a volt válogatott játékos, a váradi klub menedzsere a következőket nyilatkozta lapunknak a mérkőzést követően: – Szerintem még nem értük el a legjobb a legjobb formánkat, ugyanis nem is játszottak valami fényesen a VSK tagjai. Mi több, gyengén kosaraztak a fiúk, és az a véleményem, hogy egy olyan gárda, amelynek pretenciói vannak, nem veszíthet az után, hogy a harmadik negyed közepén tizenhat pont az előnye. Mindannyian hibásnak érezzük magunkat ezért azt remélem a játékosok levonják a megfelelő tanulságot a váratlan vereséget követően és a visszavágó mérkőzésen kivívjuk a továbbjutást!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!