ERDON Helyi sport hírek

2008.11.06. 15:46

Verhető ellenfelek a bihariaknak

<p>A 14. forduló mérkőzéseit rendezik pénteken a labdarúgó harmadosztály 6. csoportjában: a három bihari együttes közül kettő hazai pályán próbál szerencsét, s ezúttal mindkettőnek nagy az esélye a három pont begyűjtésére</p>

A gyengélkedő Margittai Libertyhez a szintén rosz formát mutató Dési Unirea látogat, s a totózó kedvű olvasóink felé a tippünk: x, de nem kizárt az 1-es sem. Belényesen kötelező győzelmet várnak a Nagydisznód elleni összecsapáson, s hasonló elvárások fogalmazódtak meg a Bihar FC kolozsvári vendégszereplésével kapcsolatban is: „a csupán kilenc pontot gyűjtő Sănătatea verhető alakulat…”

A forduló műsora, péntek, 14 óra: Szászsebesi CSM–Nyárádtői Unirea, Zilahi FC–Marosvásárhelyi Gaz Metan, Szászrégeni Avântul–Máramarosszigeti Marmaţia, Margittai Liberty–Dési Unirea, Nagybányai FC–Fogarasi Inter, Alsójárai Minerul–Kolozsvári CFR II., Kolozsvári Sănătatea–Nagyváradi Bihar FC II., Szilágysomylói Silvania–Besztercei Gloria II., Belényesi Bihorul–Nagydisznódi FC.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!