ERDON Helyi hírek

2019.11.22. 12:33

FOGYJON GYORSAN ÉS VÉGLEGESEN!

– MEGELÉGELTE, HOGY KÜLÖNFÉLE FOGYÓKÚRÁKAT PRÓBÁL KI, AMELYEKNEK NINCS HATÁSA HOSSZÚTÁVON?

– MEGELÉGELTE, HOGY KÜLÖNFÉLE FOGYÓKÚRÁKAT PRÓBÁL KI, AMELYEKNEK NINCS HATÁSA HOSSZÚTÁVON?

 

– SZERETNE ÖRÖKRE MEGSZABADULNI A TÚLSÚLYTÓL ÉS AZ EMIATT KIALAKULÓ STRIÁKTÓL (BŐRHIBÁKTÓL)?

JÖJJÖN EL A PELICAN KÓRHÁZBA!

– TÍZÉVES TAPASZTALATTAL RENDELKEZŐ SZAKORVOSOK CSAPATA SEGÍT MINIMÁLIS BEMETSZÉSSEL JÁRÓ BARIÁTRIAI SEBÉSZETI, VALAMINT LAPAROSZKÓPIÁS ÉS ROBOTSEBÉSZETI ELJÁRÁSOKKAL ELÉRNI A KÍVÁNT SÚLYT, AMELY EDDIG CSAK EGY ÁLOM VOLT!

BARIÁTRIAI SEBÉSZET, megoldás a túlsúlyosak számára, beleértve a cukorbetegeket is

 

A túlsúlyos embereknek, ide értve a diabétesz miatt kialakuló túlsúlyt is, esélyük van megszabadulni gyorsan és kényelmesen a pluszkilóktól a nagyváradi PELICAN KLINIKAI KÓRHÁZBAN.

 

SZEMÉLYRE SZABOTT

Hogy részesüljenek ebben a modern eljárásban, nem kell tenniük egyebet, mint bejelentkezni egy előzetes kivizsgálásra a Corneliu Coposu utca 2. szám alatt vagy a Constatin Nottara utca C8–C10 tömbházban lévő járóbeteg-rendelőknél. Az egyik sebészorvosunk alapos kivizsgálásokat végez, és együtt eldönthetik, hogy melyik bariátriai sebészeti eljárás a legmegfelelőbb az Ön esetében.

Ezután előjegyzik a BARIÁTRIAI SEBÉSZETI BEAVATKOZÁSRA (az elhízás sebészeti kezelésére), feltüntetve, hogy a beavatkozás módszere személyre szabott, figyelembe véve mindegyik páciens egészségi állapotát, illetve egyéb társult betegségeit.

 

TÍZ ÉV TAPASZTALATA

A bariátriai beavatkozásokat a nagyváradi PELICAN KLINIKAI KÓRHÁZ szakavatott orvoscsapata végzi, amely tízéves tapasztalattal büszkélkedhet.

A sebészorvosok felkészültsége ultramodern technológiával társul, amely biztosítja a noninvazív, laparoszkópiás bariátriai műtétek sikerét. Ekképpen, az operáció minimális bemetszéssel, biztonságosan, a nozokomiális fertőzések (egészségügyi ellátás következtében alakulnak ki) elkerülésével történik.

 

AZONNALI ÉS VÉGLEGES EREDMÉNYEK!

Rögtön a beavatkozás után meglátszik az eredmény, és 4–6 hónappal utána az inzulinnal kezelt cukorbetegek is elhagyhatják a kezelést.

Következik a rendszeres orvosi felügyelet, orvosaink folyamatosan egyeztetnek a beteggel, beszámolnak egészségi állapotáról.

 

Kit érdekelhet?

- olyan túlsúlyos személyeket, akik már minden fogyókúrát kipróbáltak

- II-es diabéteszben szenvedőket

- olyan túlsúlyos betegeket, akik végleg meg szeretnének szabadulni a túlsúlytól

 

Bariátriai sebészettel, mert:

- a legforradalmibb eljárás

- a legjobb módszer a fogyásra

- a legjobb módszer arra, hogy ne hízzanak vissza

 

Miért a PELICAN KÓRHÁZ?

- az orvosocsoportok 10 éves tapasztalattal bírnak

- több mint 1000 személy szabadult meg a túlsúlytól ezzel a módszerrel

- gyorsan, otthoni környezetben lehet felépülni.

 

FONTOS!

A nagyváradi PELICAN KLINIKAI KÓRHÁZ által nyújtott orvosi ellátásra a következőképpen lehet időpontot szerezni:

• online, a nagyváradi PELICAN KLINIKAI KÓRHÁZ weboldalán (www.spitalpelican.ro), a Programari online menüpont alatt, és a lehető legrövidebb idő alatt felveszik Önnel a kapcsolatot a kívánt orvosi ellátás időpontjának megbeszélése végett.

• e-mailen: a callcenter@spitalpelican.ro címen, és felveszik Önnel a kapcsolatot a kívánt orvosi ellátás időpontjának megbeszélése végett.

• telefonon: a 0259/444-444 számon elérhető telefonközponton keresztül, néhány perces várakozási idő után.

 

 

 

Fizetett hirdetés! 

CH 301535

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!