ERDON Helyi hírek

2018.12.23. 18:14

Tűz a Decebalon

Tűzesethez riasztották vasárnap délután Nagyváradon a tűzoltókat: egy, a Decebal sugárúton, a piaccal átellenben lévő tömbház egyik lakásában keletkeztek a lángok.

Tűzesethez riasztották vasárnap délután Nagyváradon a tűzoltókat: egy, a Decebal sugárúton, a piaccal átellenben lévő tömbház egyik lakásában keletkeztek a lángok. „A riasztás 16 óra körül érkezett a 112 sürgősségi számra. A katasztrófavédelmi egységek helyszínre érkezésekor egy 5. emeleti tömbházlakás égett, a lépcsőházat elárasztotta a füst. A tűzoltók kimenekítették a lakosságot az épületből egészen az 5. emeletig” – nyilatkozta a Bihoreanulnak Camelia Roșca, az ISU Crișana szóvivője, aki szerint a tüzet hamar lokalizálták, és 16.15 órára el is oltották. Egy idős hölgy, a lakás tulajdonosa füstmérgezést szenvedett, elsősegélyben részesítették, és a Megyei Kórház sürgősségi részlegére szállították felügyeletre, illetve további vizsgálatokra. A lángok nem terjedtek át a szomszédos lakásokra, azonban, érthető módon, pánikot váltott ki a lakosok körében. A tűz keletkezésének okai egyelőre nem ismertek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!