ERDON Helyi hírek

2018.12.22. 20:48

Karácsony az állatkertben

Az elmúlt csütörtök ünnepnap volt a Nagyváradi Állatkertben: a gondozók ajándékokkal lepték meg az állatokat, tekintettel a közelgő ünnepekre.

Az elmúlt csütörtök ünnepnap volt a Nagyváradi Állatkertben: a gondozók ajándékokkal lepték meg az állatokat, tekintettel a közelgő ünnepekre.A medvék, Bobby és Feri, Yuri, a tigris, Zina és Tutu, az oroszlánok és társaik számára a gondozók Paula Negrean állatorvos és Florin Ienciu biológus felügyelete mellett készítették el az élelmet rejtő ajándékcsomagokat. Ezek, a megajándékozottól függően, édességet, gyümölcsöt, esetleg pékárut vagy húst rejtettek.

„Ez a legjobb módja annak, hogy együtt ünnepeljünk. Segíteni akarjuk az állatokat, hogy ők is érezzék ennek a különleges időszaknak a hangulatát, egyúttal közelebb is kerülünk hozzájuk”, nyilatkozta Szabó Sándor, az állatkert adminisztrátora.

Az intézmény ezúton kíván kellemes ünnepeket és boldog új évet minden kedves látogatójának, akiket továbbra is várnak, az ünnepi időszakban is, amikor a megszokott órarend szerint tartanak nyitva.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!