ERDON Helyi hírek

2016.11.23. 17:43

Esély a továbbjutásra

Harmadik helyre lépett elő Bajnokok Ligája csoportjában a Nagyváradi VSK U férfikosárlabda együttese, amely kedden Finnországban diadalmaskodott.

Harmadik helyre lépett elő Bajnokok Ligája csoportjában a Nagyváradi VSK U férfikosárlabda együttese, amely kedden Finnországban diadalmaskodott.Harmadik mérkőzését nyerte meg a VSK U férfikosárlabda együttese a Bajnokok Ligájában: kedden este Finnországban, a Kataja Basket vendégeként diadalmaskodtak (80–74) a váradiak, akik ezzel továbbjutó helyre kapaszkodtak fel. Cristian Achim, a váradi együttes edzője a találkozót követően lapunknak nyilatkozva elmondta: „szinte végig mi irányítottuk a játékot. Még, ha nem is mi vezettünk végig, úgy érzem megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. Szerencsénkre a hazai alakulat játékosai többségiben a hárompontos dobások értékesítésével voltak elfoglalva, ha jól emlékszem negyven dobásukból tizennégy alkalommal voltak eredményesek, de ez ellenünk kevés volt. A palánk(ok) alatt több labdát szereztünk, és ez döntőnek bizonyult”.

A nagyváradi csapat legjobbja Zeno és Mirkovics mellett Barnette volt, aki 26 pontot dobott, ráadásul a finnországi meccsen számos lepattanót szerzett és jól is irányította a játékostársakat.

Jegyzőkönyv

Kataja Basket–Nagyváradi VSK U 74–80 (15–15, 18–21, 20–21, 21–23). Játékvezetők: Eddie Viator (Franciaország), Sergei Beliakov (Oroszország), Christof Madinger (Németország). Kataja: King 20 (6x3 pontos), Makalainen 5 (1), Niemi, Johnson 6, Huolila, Rannikko 8, Seppala, Brown 22 (6), Bradley 7 (1), Mullings 6. VSK U: Mirkovics 17 (4x3), Zeno 10, Mandache 2, Barnette 26, Petrişor 3 (1), Paşca, Denison 9, Ţîbîrnă 6, Pasalics 5 (1), Nicolescu 2. Edző: Cristian Achim.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!