ERDON Helyi hírek

2012.11.21. 15:23

Hangok párbeszéde

A Kolozsvári Állami Magyar Színház 220. évadjának kiemelkedő eseménye az INTERFERENCIÁK Nemzetközi Színházi Fesztivál. 2012. november 27-én kezdődik és december 9-én zárul Kolozsváron.

A Kolozsvári Állami Magyar Színház 220. évadjának kiemelkedő eseménye az INTERFERENCIÁK Nemzetközi Színházi Fesztivál. 2012. november 27-én kezdődik és december 9-én zárul Kolozsváron.

 

A „Hangok párbeszéde” jelmondattal megszervezett eseményen a kortárs európai és ázsiai színház valóban meghatározó egyéniségei és társulatai vesznek részt.

Amint a színház közleményéből kiderül Heiner Goebbels, Yeung Faï, Nam Inwoo, Ada Milea, Nagy József, Andrei Șerban, Márton Dávid, Boris Liješević, Bodó Viktor, Silviu Purcărete, Michal Dočekal, Robert Woodruff, Tompa Gábor, Shay Pitovski, Urbán András, Felix Alexa, Margarita Mladenova előadásait láthatja a közönség.

A tizenhárom napig tartó színházi fesztiválon kilenc ország Svájc, Franciaország, Bulgária, Magyarország, Németország, Dél-Korea, Csehország, Szerbia és Románia – huszonegy előadását nézheti meg a közönség. Ugyanakkor kiállítás-megnyitók, könyvbemutatók, workshopok és gazdag off-program színesítik a művészi kínálatot, amelyben nemcsak a színház, hanem a zene szerelmesei is találhatnak élményt nyújtó eseményeket.

A belépő jegyeket már be lehet szerezni a színház pénztáránál.

Már elkezdődött a jegyárusítás az INTERFERENCIÁK 2012 Nemzetközi Színházi Fesztivál előadásaira. Az árak nem változtak a két évvel ezelőtti fesztiválhoz képest: a nagytermi előadásokra 20 RON, stúdió-előadásokra 25 RON-ba kerül egy jegy.

Idén is kapható kedvezményes, Interferences Grand nevű jegycsomag nagytermi előadásokra: 11 nagytermi előadásra 50 százalékos kedvezménnyel, 110 RON- ért lehet jegycsomagot vásárolni. A jegycsomag a következő előadásokra érvényes: Max Black, Gianni Schicchi, Les Corbeaux, Blutopia, A király halódik, Anamnesis, Illés próféta széke, Ukcsuk-ga, Gulliver utazásai, Az ígéret földje, Egy őrült nap, avagy Figaro házassága. A Kolozsvári Állami Magyar Színház előadásaira, amelyeket a fesztivál keretében játszik a társulat, a hagyományos jegyárak érvényesek.

A jegyek a színház jegypénztárában, illetve a www.biletmaster.ro honlapon vásárolhatók meg, a jegycsomag megvásárolható a www.biletmaster.ro honlapon, vagy a színház jegypénztáránál is.

Csomafáy Ferenc

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!