ERDON Helyi hírek

2012.06.04. 10:54

Nagyvárad Románia zöld fővárosa

Márciusban Nagyváradot választották meg Románia zöld fővárosának. A június 2-i akciók célja az volt, hogy az összes váradit tudassák a cím megnyeréséről.

Márciusban Nagyváradot választották meg Románia zöld fővárosának. A június 2-i akciók célja az volt, hogy az összes váradit tudassák a cím megnyeréséről. Szombaton a Kossuth utcai parkolóban 11-19 óra között az akció programját és a város zöld övezeteit bemutató brosúrákat osztottak a járókelőknek. Továbbá a lakosok egy-egy öko-kívánságot is írhattak egy zöld szalagra, amelyet végül a zöld kívánságok fájára kötöttek. A szombati eseményen 5000 információs anyagot osztottak szét és több száz zöld kívánságot kötöttek a fára. Este 20 órától ugyancsak a Kossuth utcai parkolóban kezdetét vették a koncertek: fellépett Ellie White, ROA és Grasu XXL, aki Guess Who helyett lépett színpadra. A koncert alkalmával átadták a címmel járó trófeát is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!