ERDON Helyi hírek

2011.07.07. 17:10

Nappali lovas tábor

Július 11–től egyhetes nappali tábort szervez a szatmárnémeti Galopp Egyesület — a Károlyi úton található Hotel Dana épülete mögötti telepen.

Július 11–től egyhetes nappali tábort szervez a szatmárnémeti Galopp Egyesület — a Károlyi úton található Hotel Dana épülete mögötti telepen. A táborba jelentkezők napi két lovas– és egy lovastorna edzésben részesülnek, valamint ezen kívül játékos interaktív elméleti és gyakorlati foglalkozások vannak napirenden — tájékoztatott Boér Noémi az egyesület vezetője. A tábor keretében lesz póni kirándulás, ügyességi vetélkedő, kincskeresés, lófürdetés, traktorozás.

Az egyhetes tábor ára 350 lej, naponta 8 és 20 óra között az edzéseken, foglalkozásokon, valamint a felügyeleten kívül az ebédet és az uzsonnát is biztosítják.

A táborba 5 éves kortól jelentkezhetnek gyermekek, olyanok is, akik még nem lovagoltak, de szívesen kipróbálnák. Jelentkezni és érdeklődni lehet a 0723921493–as telefonszámon, illetve a noemi@online.de címen is. A szervezők hozzátették, folyamatosan lehet jelentkezni, mivel, ha az időjárás is engedi, több alkalommal is megszerveznék az egyhetes tábort a nyári szünet ideje alatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!