ERDON Helyi hírek

2010.07.13. 10:58

Megyénket képviselték

<p>Az elmúlt hétvégén más Szatmár megyei klubok mellett a szatmárnémeti Eagle Bikers Motoros Klub is képviseltette magát a szalárdi (Bihar megye) Hawks M. C. által szervezett nemzetközi motoros találkozón.</p>

A Szalárdon immár harmadik alkalommal megszervezett moto partyt ezúttal közösen rendezték meg a 12. alkalommal megtartott Szalárd Község Napjával.


A találkozó során számos programon sikerrel vettek részt az EagleBikers tagjai, akik első alkalommal látogattak el a Biharmegyei klub találkozójára. A csapat több versenyszámban is képviseltette magát, így másodikok lettek kötélhúzásban (Mózes, Cowboy, Kacsó, Noldy, Letyó, Petya, Zú–Zó, Csigi, Hornet), valamint különdíjat vehettek át a legszebb hangú Honda (Noldy), és decibel (Zuhansz, Petya) próbák teljesítéséért.
A szórakozás mellett a „szelíd” motorosok partnerszerződést is kötöttek, mely értelmében az EagleBikersKlubbal a Hawks és a VikingC. is együttműködik. Céljuk továbbra is a karitatív jellegű rendezvények szervezése, az árva gyermekek támogatása, valamint a különböző balesetmegelőzési bemutatók és a témával kapcsolatos rendezvények és közös találkozók szervezése.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!