ERDON Helyi hírek

2008.11.13. 08:56

Elmaradt határozat

<p>Nagyvárad - Arról kellett volna döntenie Nagyvárad Helyi Tanácsának, hogy 2009 július végéig meghosszabbítják az Eminescu utca 25/A szám alatti 26. számú óvoda bérletét.</p>

El kellett volna fogadniuk a javasolt bérleti díjakat is, az épületre havi 15 eurót, az udvarra havi 8 eurót. Mint várható volt a PD-L nevében Dorel Corches most is talált kifogásolni valót: miért nem keresnek más helyett az óvodának? Mihai Groza (PD-L) azt javasolta, hogy folytassák az egyeztetést az ingatlan tulajdonosával, a Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával. A PD-L tanácsosai emiatt azt javasolták, hogy halasszák el a döntést, de csak nyolcan támogatták ezt. Emiatt az eredeti formában bocsátotta szavazásra a szakjelentést Dan Octavian ülésvezető elnök. Mivel csak 14 tanácsos támogatta a szükséges 18 helyett a jelentést, így azt nem fogadták el. Valószínüleg a hónap végi ülésen ismét terítékre kerül a jelentés, ezért is javasolta Delorean Gyula (RMDSZ), hogy arra hívják meg a Kereskedelmi és Iparkamara képviselőit, hogy tárgyalhassanak velük a bérleti díjakról.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!