ERDON Helyi hírek

2008.10.12. 16:36

Insect az Ady Gólyabálon

<p>Nagyvárad - Készülőben van az Ady Endre Líceum idei Gólyabálja. A rendezvény az iskola dísztermében kap helyet október 24-én, pénteken, este hat órai kezdettel. <A href="http://video.erdon.ro/members.erdon2/Ady-g%C3%B3lyak.mpg/viewer.html" target="_blank"><IMG class="ERDON_RTEimg" height="13" alt="" src="http://www.erdon.ro/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" /></A></p>

A gólyákat idén az Olimpia várja, lassan mind a tizenkét sportoló felsorakozhat az iskola színpadán: a IX. A-ból Timea és Ádám, a IX. B-ből Anita és Gergő, a IX. C-ből Nikol és Ferenc, a IX D-ből Fanni és Krisztián, a IX. E-ből Panna és Lóránt és a IX. F-ből Johanna és Levente. A diákokat ebben az évben is egy több próbából megrendezett verseny várja, hogy az elért pontszámaik alapján végül a zsűri megszavazza a győztes gólyapárt.

Az Ady Diák Tanácsa a fenti műsor mellett fellépőkkel is kedveskedik a közönségnek. Több tánc eggyüttes és az Insect zenekar is előad majd a színpadon, lesz még tombola és nyereményjáték.

A belépő ára a helyszínen 5 RON, elővételben 4 RON. Elővételes jegyeket az iskola Diák Tanács irodáján lehet igényelni. A Gólyabál médapartnerei: Bihari Napló, Erdély Online, Partium Ráidó, nagyvarad.ro és az EredeTi diáklap. Az Ady Gólyabál támogatói: Communitas Alapítvány, Nagyváradi Magyar Diákszövetség, Farbenhaus, Happy-Box, King Art valamint a Góbé Csárda.

Magyar Réka (Ayla)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!