ERDON Helyi hírek

2008.04.17. 12:46

Egy ember megsérült, két autó összetört

<p>Nagyvárad - A sietség, a figyelmetlenség, és az elsőbbégadás elmulasztása miatt történt közlekedési baleset csütörtökön a megyeszékhelyen, melynek súlyosabb következményei is lehettek volna. <DIA alt="Baleset Nagyvaradon 2008.04.17" height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Baleset_Nagyvaradon_2008_04_17/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Baleset Nagyvaradon 2008.04.17" src="http://apps.erdon.ro/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Két személygépkocsi ütközött össze csütörtökön délelőtt Nagyváradon a Decebal sugárúton, egy bukaresti rendszámú, leasingben lévő Toyota Auris, és egy bihari rendszámú Dacia. Utóbbit egy 22 éves egyetemista fiú vezette, aki ugyan be volt kötve, befejelt a műszerfalba, s elvesztette az eszméletét. - A Decebal híd irányába tartó Toyota 25 éves vezetője, aki az édesanyjával ült az autóban, le akart kanyarodni a Tuberozelor utcába. Figyelmen kívül hagyta, hogy az ellentétes menetirányú sávban jövőknek van elsőbbségük, s összeütközött a híd irányából szabályosan érkező Daciával - nyilatkozta lapunknak Valentin Panescu, a Bihar megyei közlekedésrendészet munkatársa.

A két autó, főleg a Dacia alaposan összetört, a helyszínre érkezett gyorsmentők kórházba vitték a fejsérülést szenvedett, eszméletét vesztett fiatalembert, aki ugyan magához tért, de a szövődmények elkerülése végett azért benntartották megfigyelésre. Ő egyedül utazott az autóban. A Toyotában ülőknek nem lett bajuk.

Zámbó Sipos Mónika

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!