ERDON Helyi hírek

2008.03.18. 10:45

Újra torlódás Nagylaknál

<p>Arad megye - Újra háromórás várakozásra és négy kilométeres kamionsorra számíthatnak azok az autósok, akik a nagylaki határátkelő felé autóznak.</p>

Mivel a kamionok a határra vezető 43-as főút egyik sávját teljesen elfoglalják, a balesetek elkerülése miatt a rendőrök a határról Szeged felé tartó forgalmat ismét Csanádpalota felé terelik, így csak Makó előtt lehet újra felhajtani a főútra.
A Romániába tartó kamionosoknak kerülőként a gyulai és a röszkei, a személyautóknak a battonyai és a kiszombori határátkelőt javasolják a határrendészek .Hétfőn 12 kilométeres sor alakult ki a kamionok feltorlódása miatt a határ előtt, az óriási dugó csak késő estére szűnt meg. A torlódást az okozta, hogy az április elején Bukarestben tartandó NATO csúcs miatt a román határőrség megszigorította a járművek ellenőrzését. A következő napokban sem javul a helyzet, ugyanis a hétvégi húsvéti ünnepek miatt hamarosan megindulnak a vendégmunkások hazafelé.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!