ERDON Gyászhír

2019.08.12. 18:48

Gyászhírek, 2019. augusztus 12.

Fájó szívvel emlékezünk a drága férjre, apára, apósra, nagyapára, PAPP BÉLÁRA (GYUSZI, Biharpüspöki). Ma 6 hónapja, hogy előre mentél. Nem múlik el nap, hogy ne gondolnánk rád! A szerető család.

Fájó szívvel emlékezünk a drága férjre, apára, apósra, nagyapára, PAPP BÉLÁRA (GYUSZI, Biharpüspöki). Ma 6 hónapja, hogy előre mentél. Nem múlik el nap, hogy ne gondolnánk rád! A szerető család.Bánatos szívvel emlékezünk szeretett édesanyánkra, a nagymamára, dédnagymamára, FILA IDÁRA (szül. SZŰCS, Paptamási) halálának első évfordulóján. Egy nyári napon életed véget ért, Bánatot ránk hagyva, elmentél. Könnyes az út, mely sírodhoz vezet, Isten őrködjön pihenésed felett! Nyugodjon békében! Emlékeznek reá lányai, veje, unokái, unokavejei és dédunokái.

*

Mély fájdalommal búcsúzom szeretett keresztanyámtól, TÓTH GIZELLÁTÓL. Emléke legyen áldott! Tóth Attila és családja.

*

Fájó szívvel búcsúzunk szeretett sógornőnktől, TÓTH GIZELLÁTÓL. Nyugodjon békében! Tóth József és Erzsébet.

*

Soha el nem múló szeretettel és szívünk örök fájdalmával emlékezünk a drága gyermekre és édesanyára, BALLA EMMÁRA (MOLNÁR) halálának 40. évfordulóján. „Megpihent a szíved, szemed álomba merült, Felszállt a lelked, angyalok közé került. Angyalként jössz hozzánk, éjjel csillagként ragyogsz, Igaz, nem látunk, de tudjuk, fentről mindig Ránk mosolyogsz. Az idő múlik, a fájdalom csak nő, Nem hoz enyhülést a múlt idő.” Vigasztalhatatlan édesanyja, lánya és családja.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett férj, édesapa, após, nagyapa és dédnagyapa, FRENKEL ERNŐ (a Vajgyár volt dolgozója) rövid, de súlyos szenvedés után, életének 92. évében elhunyt. Temetése kedden, 2019. augusztus 13-án 14 órakor a városi kápolnából. Nyugodjon békében. A bánatos család.

*

Szomorú, fájó szívvel és könnyes szemmel búcsúzunk a hirtelen elhunyt drága halottunktól, SZEGHALMI IMRÉTŐL (Biharpüspöki), aki 67 évesen itthagyta ezt a földi életet. Nyugodj békében! Ezt kívánja neled szerető élattársad Klára és családja.

*

Könnyes szemmel és fájó szívvel búcsúzunk az apától, nagyapától, és apóstól, SZEGHALMI IMRÉTŐL. Leánya, Andrea, unokái, Johann és Jakob Imrus.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, nagyapa, após, és élettárs, özv. SZEGHALMI IMRE életének 67. évében hirtelen elhunyt. Temetése 2019. augusztus 12-én, hétfőn 15 órakor lesz a biharpüspöki kápolnából. Pihenése legyen csendes, emléke áldott. Gyászoló szerettei.

*

„Míg éltél, szerettelek, míg élek, nem feledlek.” GÁL IRMA, VARTOLOMEI ISTVÁN, DOBRA SÁNDOR, GONDEK MÁRIA, BÚZÁSI GÉZA, KRIVACS ÉVA, BALLA PÉTER-JÓZSEF, HOBLE NISTOR, POPP LUCIAN. Őszinte részvétünk a gyászoló családnak, Mavrodoglu Ildikó, „Az Út Végén” (La Capătul Drumului) Kft. Nonstop Temetkezési Vállalat.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett BÚZÁSI GÉZA életének 78. évében, augusztus 9-én elhunyt. Temetése augusztus 12-én, 11 órakor lesz a Rulikowski temető Steinberger kápolnájából. Búcsúznak tőle felesége, fia, menyei és unokái.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy hosszú betegség után elhunyt KRIVACS ÉVA. Temetése hétfőn, augusztus 12-én 12 órakor a Steinberger kápolnától. A gyászoló család.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!