ERDON Eletmód

2011.06.28. 08:24

Légy magabiztos az esküvőd napján!

<p>Az esküvő előtti napok olyanok, akár egy maratoni gyorsfutás, az esküvő napja pedig megegyezik az utolsó száz méterrel, a végső cél elérése előtt. Más stresszes és izgalommal tele pillanathoz hasonlóan, izzadni fogsz, és biztosan formában szeretnél lenni, főleg, hogy rengeteg személyt fogsz üdvözölni, megölelni és megpuszilni. E probléma megoldásához izzadásgátlókhoz és dezodorokhoz fogsz folyamodni.</p>

Mindenekelőtt, tisztázzuk a dezodor és izzadsággátló közti különbséget. Az első csak megszünteti, eltünteti a kellemetlen szagot. Így a verejtékmirigyek által kibocsájtott váladék élelemforrás a baktériumok számára. A kellemetlen szagot ezek ürüléke kelti. Egy izzadsággátló kordában tartja úgy a kellemetlen szagokat, mint a verejtékezést. Testünk verejtékezéséért nagymértékben az endokrin mirigyek felelősek. Az izzadság egy átlátszó folyadék, és, habár egy természetes folyamat eredménye, mely során a bőr hőmérséklete szabályozódik, a dezodorok és az izzadsággátlók szabályozzák a kellemetlen szagokat és a verejtékezést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!