Erdon Egyetem

2008.08.01. 13:37

VIII. Kárpát-medencei Néprajzi Nyári Egyetem

<p>Az Kolozsvári Magyar Diákszövetség 2008-ban is megszervezi a Kárpát-medencei néprajzi nyári egyetemet, a helyszín ez alkalommal az Érmellék.</p>

„Nyári egyetemünket nemcsak néprajz, illetve a társadalomtudományok valamely ágának hallgatói figyelmébe ajánljuk, hanem mindazoknak, akik érdeklődnek a népi kultúra, a hagyományok, az épített örökség és a földrajzi látnivalók iránt. A programban egyaránt szerepelnek előadások és tanulmányutak, valamint kirándulások. Ha tartalmas pihenésre és kikapcsolódásra vágysz és jó társaságban szeretnél eltölteni egy hetet nyár közepén, akkor köztünk van a helyed! Mi biztosítjuk a szállást, étkezést, az utazást a rendezvény ideje alatt, neked csupán a jókedvedet és az érdeklődésedet kell magaddal hoznod. Mindössze annyit kell tenned, hogy a kitöltött jelentkezési lapot (letölthető a KMDSZ honlapjáról) és egy motivációs levelet eljuttatsz hozzánk legkésőbb 2008. augusztus 15-ig, a következő címek valamelyikére:

- zsigmond@gmail.com (akik elektronikusan szeretnének jelentkezni)

- KMDSZ iroda, str Avram Iancu, nr 21, 400083 Kolozsvár (akik inkább papír alapon pályáznának).

Figyelem! Akár elektronikusan, akár papír alapon pályázol, augusztus 15-ig meg kell érkezzen hozzánk a jelentkezési lapod és a motivációs leveled.

A programterv megtalálható a KMDSZ honlapján.” – áll a szerkesztőségünkbe aljuttatott meghívóban.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!