ERDON Bulvár

2010.09.21. 07:44

Lindsay drogozott, mehet vissza a börtönbe

<p>Még meg sem szokta a friss levegőt a színésznő, de máris fehér porba nyomta a pisze orrocskáját, amiért kénytelen lesz újabb egy hónapot bezárva tölteni.</p>

Ismét bebizonyosodott, hogy Hollywoodban egyetlen értelmes fiatal szőke van, ő pedig nem más, mint Pink golden retrieverje. Lindsay Lohan ugyanis azzal ünnepelte nemrég visszakapott szabadságát, hogy alaposan bekokainozott. Mellé nem is egyszer, így két véletlenszerű drogteszten is megbukott a napokban. Ez pedig azt jelenti, hogy újabb börtönlátogatás vár rá, és ezúttal esélye sem lesz rövidítésre, kénytelen lesz harminc napot ülni. Bár a bírósági döntés még nem született meg hivatalosan. A bűnét maga LiLo is beismerte a Twitteren, és most azért aggódik, hogy tönkretette a karrierjét, valamint a rossz társaságot okolja, mert ő magától ugye soha nem drogozna, csak valami gonosz manó az arcába fújta a tudatmódosító fehér port, amiből egy-két grammot ő felszívott. Teljesen véletlenül.

Lindsay szinte az egész múlt hónapot bezárva töltötte, miután a bíróság egy börtön-elvonó körútra küldte a mintaszerű celebviselkedése miatt. Ám hála a helyhiánynak, illetve a szánalomfaktornak, a rácsok mögött alig két hetet, majd a rehabon huszonhárom napot töltött el. Pedig mindkét létesítményben egy-egy hónapot kellett volna raboskodnia, és ahogy a példa mutatja, tényleg kár volt hányadolni a büntijét, mert sokat nem változott Hollywood kis vadvirága.

forrás: Story online

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!