Bulvár

2008.08.19. 15:02

Filmpremierek a 34. héten

<p>Melyek a 34. hét mozipremierjei? <dia width="900" height="700" alt="Filmpremierek 2008.08.19."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Filmpremierek_2008_08_19_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.szon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Filmpremierek 2008.08.19." /></a></dia></p>

Hellboy II - Az Aranyhadsereg
(Hellboy II: The Golden Army)

színes magyarul beszélő amerikai akciófilm, 110 perc, 2008
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott
Dolby Digital

Forgalmazó: UIP-Duna Film

rendező: Guillermo Del Toro
író: Mike Mignola
forgatókönyvíró: Guillermo Del Toro
operatőr: Guillermo Navarro
producer: Lawrence Gordon, Lloyd Levin, Mike Richardson, Joe Roth
vágó: Bernat Vilaplana

szereplő(k):
Ron Perlman (Pokolfajzat)
Selma Blair (Liz Sherman)
Doug Jones (Abe Sapien)
James Dodd (Johann Krauss)
John Hurt (Trevor Broom Bruttenholm)
Jeffrey Tambor (Tom Manning)
Brian Steele
Luke Goss

Miután az emberiség és a fantázia láthatatlan birodalma közötti fegyverszünet véget ér, úgy tűnik, a világra rászakad a pokol. Egy könyörtelen vezér, aki otthonosan mozog a fenti és a lenti világban egyaránt, szembeszáll vérvonalával, és lények megállíthatatlan seregét kelti életre.

És most a bolygó legkeményebb, legdurvább szuperhősén a sor, hogy harcba induljon a könyörtelen diktátor és martalócai ellen. Az igaz, hogy vörös. Az is igaz, hogy szarva van. És az is igaz, hogy sokan félreértik. Ám ha rendesen el kell végezni a melót, akkor ideje szólni Hellboynak. A Paranormális Kutató és Védelmi Iroda egyre bővülő csapata, a tüzes Liz, a vizes Abe és a protoplazmás Johann Hellboy-jal együtt cirkál a földkéreg és a láthatatlan, mágikus burok közt, ahol a fantázia teremtményei testet öltenek. És Hellboynak - aki mindkét világban otthon van, de nem fogadja be egyik sem - választania kell az eddigi élete és egy ismeretlen, hívogató végzet között.

Az ígéret szép szó
(Zavet)
színes feliratos szerb-francia filmdráma, 137 perc, 2007
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott

Forgalmazó: Budapest Film

rendező: Emir Kusturica
forgatókönyvíró: Emir Kusturica
zeneszerző: Stribor Kusturica
operatőr: Milorad Glusica
producer: Emir Kusturica, Marc Missonnier, Olivier Delbosc
vágó: Svetolik Zajc

szereplő(k):
Uros Milovanovic (Tsane)
Aleksandar Bercek (Zivojin Markovic)
Ljiljana Blagojevic (Bosa)
Marija Petronijevic (Jasna)
Miki Manojlovic (Bajo)
Stribor Kusturica (Topuz)
Ivan Maksimovic
Kosanka Djekic

Szerbiában, egy négyfős faluban él Tsane, a 12 éves kamasz fiú a nagyapjával. A faluban lakik még a tanítónő, Bosa is, akinek leghőbb vágya, hogy férjhez menjen Tsane nagyapjához.

Ám a nagyapa inkább a haldoklást választja, de mindenképpen gondoskodni szeretne Tsane jövőjéről. Ezért megígérteti a fiúval, hogy az bemegy a városba, elviszi egyetlen tehenüket, és a kapott pénzből vesz egy szentképet és szerez magának feleséget.

Tsane alig ér a városba, máris egyik kalandból a másikba zuhan. Sikerül kivívnia a helyi maffiafőnök haragját, de a szerelem is gyomron találja. A helyzet egyre bonyolódik, még Jasna, a szerelme is veszélybe kerül, a maffiózók bordélyházba akarják juttatni. A fiú szerencséjére megismerkedik még sosem látott rokonaival, akik segítik a bűnözők elleni harcban. Mindeközben a nagyapa sem unatkozik otthon.

Zsenikém - Az ügynök haláli
(Get Smart)

színes feliratos amerikai akció-vígjáték, 110 perc, 2008
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott
Forgalmazó: Intercom

rendező: Peter Segal
forgatókönyvíró: Tom J. Astle, Matt Ember
operatőr: Dean Semler
jelmeztervező: Deborah Lynn Scott
zene: Trevor Rabin, Irving Szathmary
vágó: Richard Pearson

szereplő(k):
Steve Carell (Maxwell Smart)
Anne Hathaway (99-es ügynök)
Dwayne "The Rock" Johnson (23-as ügynök)
Terence Stamp (Siegfried)
Bill Murray (13-as ügynök)
James Caan (az elnök)
Masi Oka (Bruce)
Nate Torrence (Lloyd)
David Koechner (Larabee)
Alan Arkin

Az Egyesült Államok kémközpontjába behatolnak az ördögi KAOS emberei, így az USA összes ügynöke egyszerre bukik le. A cég feje (Alan Arkin) mégsem hajlandó rábólintani a kudarcra.

Mivel elemzője, Maxwell Smart (Steve Carell) világ életében ki szerette volna próbálni, milyen az ügynökök élete, jobb híján őt veti be. De a verhetetlen szuperügynök (Dwayne A szikla Johnson) helyett kénytelen az utolsó olyan emberét adni mellé társul, aki még a homályban maradt. A halálos veteránt, kódnevén a 99-est (Anne Hathaway). Smart és a 99-es egyre közelebb kerül a KAOS-hoz és ügynöktársához.

Az előzőről szörnyű tikok, az utóbbiról szintén szörnyű titkok derülnek ki. Az idő lassacskán lejár. Ha a KAOS-t nem állítják meg, gonosz főnöke végrehajthatja szörnyű tervét. A lelkes amatőr és a lelketlen profi együtt igyekszik megmenteni a világot.


- port.hu -


· Filmes videók 
· Képek minden mennyiségben 
· Bulvár, sztárok

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!