Bulvár

2008.07.29. 14:49

A nők a bunkó férfiakat szeretik?

<p>Hölgyeim, őszintén! Ugye Önöknek is volt legalább egy férfi az életükben, aki miatt telesírták a párnájukat éjszaka, mert megcsalta, átverte vagy egyszerűen csak nem vette észre Önöket?</p>

Valamelyik nap beszélgettem erről egy férfi ismerősömmel, aki arra panaszkodott, hogy nem talál párt. Úgy látja, a nők a bunkó férfiakat szeretik, azokat, akik semmibe nézik őket. Az én életemben is voltak úgynevezett „bunkó férfiak”, akik megkeserítették napjaimat, heteimet, hónapjaimat.

Csak valamiért mindig úgy voltam az aktuális „bunkó férfival”, hogy majd megváltozik, de valahogy egyikőjük sem változott meg soha. Inkább én változtattam magamon, és úgy döntöttem, nem tűröm el, hogy többször átverjenek és kihasználjanak.

Én már megtaláltam a szerelmet, azt a férfit, akiben vakon megbízhatok, de mit tanácsoljak a barátomnak, aki szerint a nők csak a "bunkó férfiakra" buknak?

Kapcsolódó cikkek:

- PEG -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!