Bulvár

2008.02.04. 11:42

Két hétig marad Britney a kórházban

<p>Minimum két hétig kórházban marad Britney Spears - írja a popsztárhoz közeli, meg nem nevezett forrásra hivatkozva az amerikai People magazin honlapján. <DIA alt="Britney Spears 2007.10.26." height="630" width="850"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Britney_Spears_2007_10_26_/index.shtml , SERIE ,850,630)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Britney Spears 2007.10.26." src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA><BR /></p>

Eredetileg vasárnap kellett volna távoznia a popsztárnak a los angelesi UCLA Egészségügyi Központból egy 72 órás vizsgálat után, de orvosai úgy döntöttek: még maradnia kell.

Így valószínű nem jelenik meg egy hétfőre tervezett bírósági meghallgatáson, ahol arról lesz szó, hogy nála, vagy volt férjénél, Kevin Federline-nál maradjanak-e közös gyerekeik.

A két kisfiú azután került Federline-hoz, hogy Britney-t január 3-án kórházba kellett vinni, miután nem volt hajlandó visszaadni a gyerekeket ex-férjének. A popsztár múlt csütörtökön került újra kórházba, a hírek szerint most önszántából vonult be.

Pénteken Spears apját jelölték ki az énekesnő gondnokának és vagyonkezelőjének, hogy figyeljen a popsztár magánügyeire és törődjön pénzügyi helyzetével. A gondnokság és a vagyonfelügyelet február 4-ig tart, akkor a bíróság újabb meghallgatást tart. A gondnokságot egyébként a szülők kezdeményezték.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!