Bulvár

2007.11.14. 16:15

Britney Spears megbukott a drogteszten

<p>Egyetlen pozitívum Britney Spears szánalmas mindennapjaiban: az énekesnő drogtesztje. <DIA width="850" height="630" alt="Britney Spears 2007.10.26."><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Britney_Spears_2007_10_26_/index.shtml , SERIE ,850,630)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Britney Spears 2007.10.26." src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Britney Spears az elmúlt egy évben olyan mélyre süllyedt, hogy már a lejtő alja is messze került tőle. Folyamatosan érkeznek a botrányairól szóló tudósítások, részeg partijain furcsábbnál furcsább dolgokat művel.

Mindenkivel kikezd, nemre, bőrszínre és vallási hovatartozásra való tekintet nélkül. Életvitele miatt elvesztette fiai felügyeleti jogát. Ám ezen néhány bíróság által felállított követelmény teljesítésével változtathatna. (Ha akarna.)

Például heti többszöri drogszűréssel, de az elmúlt tizennégy alkalomból nyolcat kihagyott. Sőt, mikor hajlandó volt megjelenni legutoljára, pozitív lett az eredmény. Így gyerekeit már csak fényképeken láthatja felnőni Britney Spears.

Britney és ügyvédje szerint a teszt hibás volt, mert kizárt, hogy tudatmódosító szerek legyenek a szervezetében. Ám a bíróságot csak az orvosi vélemény érdekli, mert Britney Spears szavának már nem sok hitele van.

A következő tárgyaláson Kevin Federline jogi képviselője kérni fogja a láthatási jog végleges megszűntetését. Mivel a drogteszt mellett még birtokukban van egy felvétel, amikor Brit autójával átmegy a piroson, miközben Sean-Preston és Jayden James a hátsó ülésen üldögélnek.

Kevin Federline elmondta, hogy nem az volt a célja, hogy a gyerkőcök életéből eltüntesse anyjukat, de nem tehet mást. Inkább anya nélkül nőjenek fel, mint hogy az megölje őket.

Közben Hollywood hullócsillagának sikerült tönkretennie mást is családján kívül. A minap elütött egy paparazzót, aki le akarta fényképezni.

Történt, hogy Britney autójával egy szállodából igyekezett hazafelé, amikor egy újonc fotós üldözőbe vette robogóján. Ám egy szabálytalan jobb kanyar során a bulvár fényképész az énekesnő terepjárója alá került.

A fotóst kórházba szállították, ahol megállapították, hogy eltört mindkét keze és lába, valamint a háta is megsérült. A rendőrség nyomozása alapján elmondható, hogy Britney Spears a fordulón kívül nem hibázott, alkoholt vagy drogot kivételesen nem találtak a vérében. Így egyszerű balesetként könyvelték el az esetet.
További cikkek:

Forrás:www.rtlklub.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!