Bulvár

2007.10.16. 14:02

Halle Berry lakást keres

<p>Az állapotos Halle Berry egy 8.5 millió dolláros lakást nézett meg New Yorkban. Még nem döntött véglegesen, csak nézelődik. <dia width="850" height="630" alt="Halle Berry 2006.08.15."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Halle_Berry_2006_08_15_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.gif" border="0" width="13" height="10" alt="Halle Berry 2006.08.15." /></a></dia></p>

New Yorkot ideálisabbnak tartja a gyereknevelésre Halle Berry, mint Los Angelest.

Ezenkívül az Oscar-díjas színésznő tökéletesíti nyelvtudását, mivel férje, Gabriel Aubrey francia gyökerekkel rendelkezik, és ezért szeretné, ha a kisbaba kétnyelvű lenne.

A házat Uma Thurman ex-barátja, a magyar származású Balazs André tervezte, a külső homlokzat csupa üvegből áll. A belső berendezés olyan, mintha egy Indiana Jones film díszletei közé lépne az ember.

Az alagsorban pedig egy szabadidő-centrum teszi kellemesebbé a tulajdonosok életét, szauna, úszómedence, fittnesz-terem található itt. A tetőn egy kellemes parkocskát alakítottak ki, ahonnan csodás a kilátás a városra. Halle szerint jól éreznék magukat itt, de csak a baba születése után költöznek el máshova.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!