Bulvár

2007.10.19. 07:13

Angelina Jolie túl sokat ivott

<p>Brad Pitt mérges, mert párja, Angelina Jolie túl sok alkoholt iszik súlyához képest. <dia width="850" height="630" alt="Angelina Jolie 2007.05.23."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Angelina_Jolie_2007_05_23_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://www.haon.hu/bilder/icons/kamera.gif" border="0" width="13" height="10" alt="Angelina Jolie 2007.05.23." /></a></dia></p>

Brad Pitt és Angelina Jolie a New York-i Waldorf Astoria szállodában vacsorázott együtt, romantikus hangulatban. Minden rendben ment, amikor Brad Pitt megjegyezte, hogy Angelina túl gyakran néz a pohár fenekére.

A "First News” hírei szerint Angelina Jolie két óra alatt néhány vodkát ivott, majd borral folytatta, először néhány pohár fehéret, majd a vacsorát egy pohárka vörösborral zárta. A mennyiség nem volt feltűnően sok, de Brad Pitt szerint egy Angelina Jolie alkatú, törékeny és sovány nőnek ennyi ital már megárt.

Brad Pitt dühös lett, de ebből Angelina semmit sem vett észre. Brad azonban nem bírta megvárni, míg hazaérnek, az étteremben figyelmeztette partnerét, hogy elég az ivásból, amin összevesztek, és így a kellemes vacsora rossz szájízzel ért véget.

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!