nem semmi

2021.02.10. 10:05

Gáspár Evelin döbbenetes kijelentése: egy nap alatt megkeres egyhavi fizetést

Gáspár Evelin pár óra tévés szerepléssel annyi pénzt keres, mintha egy hónapon keresztül napi nyolc órában dolgozna. Evelin szerint nem csak a civil munka tud megterhelő lenni. Sokak elképedtek a kijelentésén.

Forrás: TV2

Tízéves kora óta a nyilvánosság előtt éli az életét Gáspár Evelin, aki fiatal kora ellenére régóta önellátó életet él, pénzt keres. A huszonhat éves egykori valóságshow-sztár az első a Gáspár családban, akinek felsőfokú végzettsége, pénzügyi diplomája, sőt két nyelvvizsgája is van.

Ennek ellenére Gáspár Evelin mégis a televíziózást és az influenszerkedést választotta, amelyből elmondása szerint igencsak jól él – írja a Bors.

„A pénzkérdés érdekes dolog… Lehet, nagyképűnek hangzik, de ha elmegyek egy hónapban egyszer tévéműsorba szerepelni és keresek „x” összeget, akkor az körülbelül annyival ér fel, mintha egy hónapig nyolc órában dolgoznék”

– vallotta be egy interjúban Gáspár Evelin, aki nem tagadja: nap mint nap kérdőre vonják őt az emberek, hogy miért nem dolgozik?

„Ezzel szoktak támadni, hogy nem dolgozom, meg minden, de ez nem igaz, mert dolgozom! Közszereplőként elvárt, hogy mindig toppon legyél testileg, az arcod, a hajad, a kinézeted, és ezért nagyon sokat kell tenni. Főleg nekem, aki inzulinrezisztens és nagyon hízékony. Ha elhívnak egy műsorba, meg kell felelnem, nehogy a kommentelők, meg az újságírók szétcinkeljenek, hogy „már megint hogy nézek ki”. Erre oda kell figyelni… Ez a munkám!” – mondta a 26 éves közszereplő, aki ugyan a diplomája megszerzése után próbált civil munkát vállalni, ám elmondása szerint a származása és ismertsége miatt sehol sem akarták alkalmazni.

Evelin több nagy szórakoztató műsorban is szerepelt az elmúlt években
Fotó: TV2

Gáspár Evelin pénzt keres –, de más úton

„Az éremnek két oldala van. El kellett fogadnom, hogy én nem egy hétköznapi ember vagyok. Normál emberként nagyon nehezen tudnék integrálódni a társadalomba.

Sokszor megbélyegeznek azzal, hogy „munkakerülő cigány” vagyok, meg lusta.

Mert a cigányságot ugyebár azzal párosítják, hogy nem akarunk dolgozni…” – magyarázta Evelin, aki ennek ellenére egyáltalán nem tétlenkedik, s csaknem tíz évvel a Győzike-show után újra beengedte a kamerákat az életébe.

„Újra kezdődött a műsor, már javában forgatjuk az Újra van életünk! című valóságshow-t, ami máricusban lesz látható a Life TV-n. Ezek a forgatások egyébként tényleg nagyon kivesznek belőlem, de emellett még ott van az Instagram is, ami ugye, szintén jó pénzkereseti lehetőség. Csomó hirdetőm van, aminek szintén megvan az ára.”

Drága szelfik

Gáspár Evelin sok munkát fektet önmaga menedzselésébe, több éve aktív és igencsak népszerű tagja az Instagram-közösségnek.

A fiatal véleményvezért csaknem 160 ezren követik a legnagyobb közösségi oldalon, ami a Social Guru alapítója, tulajdonosa, Szabó András, Csuti szerint nem keveset hozhat a fiatal sztár konyhájára.

„Egy százezres követőtáborral rendelkező influenszer esetében, ha heti egy fizetős posztot, valamint egy sztoriszettet (négyszer tizenöt másodperces videó – a szerk.) tesz közzé, az nagyjából havonta három-, négyszázezer forintnyi bevételt jelenthet egy véleményvezér számára” – mondja a Borsnak a közösségi marketing- szakember, aki szerint azonban influenszer és influenszer között is óriási különbségek vannak, így a véleményvezérek éves bevétele a pár száz­ezer forintos fizetéstől a több tízmillióig is terjedhet.

Csuti szerint egy jobb influenszer akár milliókat is kereshet havonta
Fotó: Ripost

„A cégünk nemzetközi példákat vesz górcső alá, s nemcsak a követők száma, hanem az átlagkattintás, megtekintés, látogatottság is nagy jelentőséggel bír. Konverziókból állapítjuk meg a véleményvezérek bérezését, amelyek között óriási eltérések lehetnek.”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!