ERDON Helyi hírek

2019.11.24. 19:25

Egy cipősdoboznyi törődés

A Gaudiopolis Egyesület immár második alkalommal gyűjt ajándékokkal teli cipősdobozokat az ünnepek alkalmából.

A Gaudiopolis Egyesület immár második alkalommal gyűjt ajándékokkal teli cipősdobozokat az ünnepek alkalmából.Az összegyűjtött dobozokat a 7–18 éves gyermekek és fiatalok számára adományozzák: a Bonitas Magyar Speciális Oktatási Központ 147 diákjának és a gálospetri Szentháromság Gyermekotthonban lakó 30 gyermeknek.

A cipősdoboz összeállítása három lépésből el. Elsőként szükség van egy üres cipősdobozra, csomagolópapírra, ollóra és időre. Második lépésként vonják be csomagolópapírral a dobozt és annak tetejét is, majd helyezzék bele a megvásárolt ajándékokat: édességeket (romlandó termékeket ne tegyenek bele), tanszereket, játékokat, higiéniai eszközöket (fogkrém, fogkefe, sampon, tusfürdő stb.), egy karácsonyi üdvözlőlapot, ruhadarabokat, bármi egyebet, aminek egy gyermek örülne. A harmadik lépés csupán egy felhívás: semmi olyat ne tegyenek a dobozba, aminek önök sem örülnének. Továbbá a szervezők arra kérik az adományozókat, hogy minden termék legyen új, és ne ragasszák le a dobozokat, ugyanis ezek tartalmát a szervezők megnézik és életkor, illetve nem szerint osztják szét.

A dobozokat december 10-ig gyűjtik a következő címen: Fő utca (Republicii), 10A szám, 3-as lakás, és december 13-án kezdik azokat szétosztani. Amennyiben nem tudnak elmenni az adott címre, hívják a 0740-293-945 (Norbert) számot, találkozó megbeszélése céljából, péntektől vasárnapig 18–20.30 óra között. További adományokat is elfogadnak, bankszámlaszámok: RO19 BTRL RONC RT04 5331 3101 (RON), RO66 BTRL EURC RT04 5331 3101 (EURO). Információk a www.facebook.com/gaudiopolis.varadiensis weboldalon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!