Uncategorized

2011.07.29. 15:57

Az utánpótlásra építenek

Elnök-, edző- és keretváltás történt a Nagykárolyi Victoria labdarúgócsapatánál. Az elkövetkezőkben az ifjúsági csapat veszi át a régiek helyét, akik nem jelentek meg a hétfői edzésen.

Elnök-, edző- és keretváltás történt a Nagykárolyi Victoria labdarúgócsapatánál. Az elkövetkezőkben az ifjúsági csapat veszi át a régiek helyét, akik nem jelentek meg a hétfői edzésen.

 

Jelentős változások álltak be a Nagykárolyi Victoria labdarúgócsapatának háza táján, a klub ugyanis új edzővel, új elnökkel, valamint egy teljesen új kerettel vág neki a soron következő szezonnak. Erről eheti gyűlésén döntött a csapat vezetősége. Keizer Lajos alpolgármester szerint ennek az az első számú oka, hogy a klub berkein belülről kiszivárgott az az információ, miszerint megvonják a játékosok béreit. „Már a múlt héten eldöntöttük, hogy ezentúl nem biztosítunk fizetéseket a játékosoknak, hiszen azok a megyei viszonylatban magas fizetések ellenére sem tudtak felmutatni eredményeket. A döntésünk valamilyen módon a focisták fülébe jutott, ezért egyetlen játékos sem jelent meg a hétfői találkozón – panaszolta az alpolgármester, aki egyben a klub tiszteletbeli elnöke. Tehát amellett, hogy a futballisták még a negyedik ligában sem értek el kiemelkedő eredményeket, a hozzáállásuk is elfogadhatatlan, így feltétlenül váltanunk kellett”. A váltás elengedhetetlen volt, hiszen másképp az is elképzelhető lett volna, hogy a nagykárolyi klub nem indul a negyedik liga következő szezonjában.

A hétfői gyűlésen így a klub vezetősége Pap János személyében új elnököt, Gindele Gergő személyében pedig új edzőt nevezett ki. Utóbbi tréner eddig a Victoria ifjúsági csapatával foglalkozott. „Szeretnénk a fiatalokra építeni, ezért is szemeltük ki Gindele Gergőt, aki az ifjúsági csapat edzője volt, és jó munkát végzett a fiatalokkal” – nyilatkozta az alpolgármester, aki hozzátette még, hogy a Kinder FC-vel és a Sportiskolával is jó kapcsolatot ápolnak és a jövőben is szeretnének közreműködni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!