Hollywood

2020.06.14. 14:43

Szuperhősnek áll Beyoncé

A Fekete párduc folytatásában tűnik fel legközelebb az énekesnő.

Beyoncé amerikai énekesnő Az oroszlánkirály (The Lion King) című fotórealisztikus komputeranimációs film bemutatóján a Los Angeles-i Hollywoodban 2019. július 9-én.

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Etienne Laurent

Hamarosan a mozivásznon is újra megvillanthatja tehetségét az elképesztő hanggal rendelkező Beyoncé írja a Bors.

A Disney már dolgozott együtt a világsztárral, ugyanis a nemrég bemutatott élőszereplős Az oroszlánkirály című filmben Nalának kölcsönözte a hangját.

Úgy látszik, a közös munka mindkét félnek bejött, ugyanis a jövőben a Marvel filmjeiben is feltűnhet majd a világhírű énekesnő. A Sun brit napilap szerint

Beyoncé 100 millió dolláros (30 milliárd forintos) szerződést kötött a stúdióval, ami három új produkciót foglal magában.

A legfrissebb híresztelések szerint ezek közül az egyik a nagy sikerű Fekete párduc című film második része lesz, amelyben egyelőre még nem tudni, a sztár milyen szerepben tűnik fel.

Borítókép: Beyoncé amerikai énekesnő Az oroszlánkirály (The Lion King) című fotórealisztikus komputeranimációs film bemutatóján a Los Angeles-i Hollywoodban 2019. július 9-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!