Nem adják vissza az 1 millió 700 ezer eurót Gigi Becalinak

<p>A bukaresti törvényszéken ma elutasították a Steaua Bukarest futballklub alelnökének a beadványát, amelyben kérte, hogy oldják fel az összegre kivetett zárlatot.</p>

Teia Sponte szerint a Steaua tulajdonosa nem azért küldte a pénzt Kolozsvárra, hogy díjazza az Universitatea klub játékosait, hanem azért, hogy telket vásároljon a városban. A törvényszék elfogadhatatlannak minősítette és visszautasította a kérést.

Mint ismeretes, a labdarúgó 1. liga utolsó fordulójában tetten érték az Universitatea egyik futballistáját, valamint a Steaua két képviselőjét az 1,7 millió eurós tranzakció során. A pénzt abban az esetben kapták volna meg a kolozsvári játékosok, ha pontot rabolnak a bajnoki címre pályázó CFR-től. Ez azonban nem sikerült, a meccset 1-0-ra elvesztették.

A labdarúgó-szövetség első két fokon elmarasztalta a Steauát az ügyben, a futballföderáció legfőbb ítélkező szerve azonban felmentette a bukarestieket.

(radiogaga.ro)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!