szon-sportoldal

2008.01.29. 10:45

Milkára nem tartanak igényt

<p>Andrejcsákkal megállapodtak, Tóth, Jeddi és Benkő után ő az újabb tuzséri igazolás. &#160;<A href="http://www.szon.hu/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/milkara-nem-tartanak-igenyt/cn/szon-news-km_01-20080129-104316">Letölthető: <IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B></B></A></p>

Pál napján pálfordulat állt be Milka Károly és a Tuzsér kapcsolatában. Két és fél hete alapozott együtt a játékos a kerettel, amikor közölték vele, hogy nem tartanak igényt a szolgálataira a jövőben.

– Egyelőre nem tudom, hogyan tovább. Annyi biztos, hogy távozok Tuzsérról, az elválás még folyamatban van – kommentálta szűkszavúan a hírt Milka Károly.

Záhonyban az Ecseddel

Jelenleg tizennyolcas kerettel készülnek a tuzsériak,

akik legközelebb szombaton tesztelnek, Záhonyban mérkõznek

a Nagyecseddel.

Milka az ötödik távozó a labdarúgó másodosztály Keleti csoportjában 14. helyen tanyázó együttestől. Mező Ádám Bőcsön folytatja, az edzőmeccseken kezdőként számított rá eddig a szabolcsi kötődésű edző, Tóth László. Ondó János visszatért a BKSC kötelekéhez, de korántsem biztos, hogy Mező csapattársa marad. Tóth Norbert a nyíregyházi ligacsapatához került, Baka Csaba Ibrányban edz, Göncz Bertalan Tiszakanyárra került.

Lecsaptak „Tottira”, a római sztárt idéző becenevű Tóth Tibor Jeddi Bélához hasonlóan a Nyíregyháza Spartacus II-ből érkezett. Benkő Norbert kapusposzton számít új igazolásnak. A tesztelést követően megállapodtak Andrejcsák Róberttel, aki az őszt Nyírbátorban töltötte, előtte baktalórántházi színekben az NB II-ben már játszott.

- Ladányi Tóth Lajos -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!