szon-sportoldal

2007.06.01. 10:31

Aláírhatnak az irányítók

<p>Magyar és külföldi szakemberrel tárgyalnak a Marso-NYKK vezetői, az amerikai center, Seth Scott végleg távozott, jelenleg négy játékost köti szerződés a klubhoz, ketten aláírás előtt állnak.</p>

Edzője momentán nincs a Marso-NYKK NB I. A csoportos férfi kosárlabdacsapatának, játékosa viszont igen: Sitku Ernőnek és Trepák Zoltánnak a következő szezonra is érvényes a szerződése, László Róbert és Nagy Krisztián pedig már aláírta az új idényre szóló kontraktust.

Megkapta a klub szerződéstervezetét a két irányító, Brane Savic és Krasznai Tibor, ők igen közel állnak ahhoz, hogy kézjegyükkel lássák azt el. Biztos távozó Seth Scott, ő pénteken repült haza az Egyesült Államokba.

És, hogy ki lesz az edző? Kérdésünkre Makrai László ügyvezető annyit árult el, hogy egy magyar és egy külföldi szakemberrel állnak tárgyalásban, egy-két héten belül megszülethet a döntés.

- Bodnár Tibor -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!