Szabolcs-Szatmár-Bereg

2008.02.05. 12:11

„Télűző-tavaszváró” jótékonysági bál

<p>Baktalórántháza - A színjátszó-csoport tagjai az aktualitásnak megfelelően „Balázs-járással” kedveskedtek a jelenlévőknek.</p>

A baktalórántházi Reguly Antal Általános Iskola szülői munkaközössége, nevelőtestülete „Télűző-tavaszváró” címmel rendezett jótékonysági bált február 2-án.

A jól sikerült rendezvényt színes műsor tarkította. A színjátszó-csoport tagjai az aktualitásnak megfelelően „Balázs-járással” kedveskedtek a jelenlévőknek.
A mazsorett-csoportunk fényjátéka ámulatba ejtette a nézőket. A legnagyobb meglepetést a vállalkozó kedvű szülők country tánca szerezte, illetve a pedagógusok által előadott énekszámok. Hallhattunk részletet a Hair című musicalből is, megtapsolhattuk a társastáncosok előadását.

A műsor után jóízűen fogyasztották el a vendégek a különleges vacsorát, s hajnalig ropphatták a táncot a JA-MO-TRIO zenéjére. A lapon keresztül is szeretnénk köszönetet mondani mindazoknak, akik pénzbeli támogatásukkal, tombola-felajánlásukkal, belépőjegy és támogatójegy vásárlásával, valamint jelenlétükkel hozzájárultak bálunk sikeréhez. A bevételből iskolánk eszközparkját szeretnénk bővíteni – tájékoztatta lapunkat Molnár Józsefné, a diákönkormányzat vezetője.

- M. Magyar László -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!