Szabolcs-Szatmár-Bereg

2007.10.17. 13:48

Felújítják Gyarmaton az öltözőt

<p>Fehérgyarmat - Korszerűsítik a fehérgyarmati sporttelep elavult létesítményét, a futballcsapat öltözőjét, a munkálatok befejezése az év végére várható. <A href="http://www.szon.hu/hirek/im:szon:newspaper-kmtippek/cikk/felujitjak-gyarmaton-az-oltozot/cn/szon-news-km_01-20071017-014914"><IMG height="10" src="http://www.szon.hu/SysRes/Sites/SZON/Pics/Icons/download.gif" width="9" border="0" /><B>Fehérgyarmatról. Korábbi írásunk. </B></A></p>

Rekonstrukciós munkálat kezdődött meg a közelmúltban a fehérgyarmati sporttelepen: a helyi futball klub öltözőjét újítják fel.

Mint dr. Tilki Attila polgármester tájékoztatott, a 9,25 millió forintos épületkorszerűsítést pályázati támogatással valósítja meg az önkormányzat, s a saját erőt az egyesületnek korábban megállapított, létesítmény fenntartási támogatásból fedezik.

A munkaterület átadás-átvételét követően a közelmúltban megkezdték a munkát a kivitelező cég szakemberei. A felújítás során kiépítették a víz-, és szennyvíz-vezetékeket , belső padló- és falburkolatokat, felszerelték a gépészeti és elektromos berendezéseket, szerelvényeket, s kicserélik a nyílászárókat.

A rekonstrukció részeként felújítják a tetőt és a festési-javítási munkálatokat is elvégzik. A felújítás eredményeként nagyobb lesz a klub-szoba, modernebbek lesznek a zuhanyzók is.

A munkálatok ideje alatt a városi strandfürdő üzemeltetője biztosítja a megyei labdarúgó-bajnokságban szerepelő, fehérgyarmati futball klub játékosainak és a játékvezetőknek a tisztálkodási lehetőséget. A munka befejezése ez év végére várható.

 

- Koncz Nóra -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!