Sikeres úszóversengés volt

Akt.:
Sikeres úszóversengés volt
Az elmúlt hét végén hetedik alkalommal rendezték meg a Ioan Alexandrescu Sportuszodában a volt váradi úszó kiválóság és edző, Herman Schier tiszteletére igen sikeresen rendezett emlékversenyt.

Március 12-13. között rendezték meg a Harman Schier nemzetközi emlékversenyt a nagyváradi olimpiai méretű sportuszodában. A megmérettetésere Magyarország öt-, Románia tizenöt klubja, valamint Moldova Köztársaság válogatottjának versenyzői álltak rajthoz. A versengés egyik fő szervezője a Nagyváradi Crişul Sportklub volt, amelynek tagjai nagyszerűen szerepeltek: hat első-, egy második és három harmadik helyet szereztekk. A váradi klub legjobbjának Huszár Ingrid bizonyult, míg csapatversenyben az aradi úszók bizonyították tehetségüket, akik majd száz versenyzővel látogattak el a Sebes Körös-parti uszodakomplexumba.

Eredmények

Huszár Ingrid (13 évesek) első volt 100 m gyorson, 100 m mellúszásban, 50 m pillangón, és harmadik lett 50 m hátúszásban. Mihnea Dăscălescu (12 évesek) első volt 100 m gyorson és 100 m mellúszásban és második lett 50 m háton. Ioana Buzlea (16 évesek) megnyerte a 100 m mellúszást, Sebastian Buzlea harmadik helyen végzett 200 m gyorsúszásban, az alig tíz esztendős Mihai Zach pedig harmadik lett az 50 m gyorsúszásban. Rajtuk kívül korosztályaikban még öt nebuló végzett negyedik és hatodik helyeken gyors- és hát-, illetve pillangó úszásban.

Szántó SándorA kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .