Gondatlanság

2024.04.08. 11:25

Lezuhant egy lány a nyolcadik emeletről Brassóban

Agerpres

A brassói bírósági ügyészség gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indított nyomozást, miután vasárnapra virradóra egy 15 éves lány lezuhant egy brassói tömbház nyolcadik emeletéről és meghalt - közölte hétfőn Radu Năstac ügyészségi szóvivő.
Tájékoztatása szerint a lány holttestét egy tömbház előtt találták meg szombat éjszaka, és az eddigi vizsgálatokból kiderült, hogy a fiatal nem ott lakott, hanem több barátjával egy partin vett részt a nyolcadik emeleti lakásban. A nyomozás eddigi állása szerint nem lehet tudni, hogy fogyasztott-e valamilyen tudatmódosító szert a lány - mondta a szóvivő.
A rendőröket szombat éjjel 2 órakor riasztották, hogy egy személy eszméletlen állapotban fekszik egy tömbház előtt. A helyszínen a hatóságok megállapították, hogy a 15 éves lány halott, és a nyolcadik emeletről esett ki - közölte vasárnap a brassói rendőrség. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában