Eltűnt személy

2024.04.19. 09:19

Eltűnt egy turistanő Sinaián

Illusztráció

A nő neve Barbălată Alina, 47 éves, bukaresti illetőségű. Április 15-18 között szállt meg egy sinaiai vendéglátóipari egységben, ahonnan 18-án, csütörtökön reggel 9-kor kellett volna távoznia. A nő azonban csütörtök estig sem tért vissza az autójához, és nem lehet kapcsolatba lépni vele. Csütörtök este az apja értesítette a rendőrséget, hogy lánya nem válaszol a telefonhívásokra - közölte a Prahova megyei rendőrség.
Barbălată Alina körülbelül 1,50 méter magas, 60 kilogramm, haja barna, rövidre vágott, és bretont visel. Nincsenek különleges ismertetőjegyei. Eltűnésekor a nő világos színű pulóvert, fekete nadrágot, mintás, narancsszínű kendőt, rövid, világos kabátot és egy fekete hátizsákot viselt. Fehér, bichon fajtájú kiskutya volt vele.
A rendőrség kéri a lakosságot, hogy ha információval rendelkeznek a nőről, jelentkezzenek a legközelebbi rendőrőrsön vagy hívják az 112-es számot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában