Rendőrségi

2024.03.28. 09:03

Vizsgálati fogságba helyezték az iskolatársát bántalmazó két aradi tanulót

Illusztráció

Forrás: Pexels

Agerpres

Harmincnapos előzetes letartóztatásba helyezték szerdán az aradi Aurel Vlaicu Szaklíceum két tanulóját, akik kedd reggel súlyosan bántalmazták iskolatársukat - közölte az aradi ügyészség. A 16, illetve 17 éves tanulókat ütlegelés és garázdaság gyanújával vizsgálják ki.
Az ügyészség szerint a két kiskorú gyanúsított március 26-án reggel 8:17 körül ököllel ütlegelte, majd arc- és fejtájékon rugdosta a szintén kiskorú iskolatársát. Az áldozat 10-15 napos orvosi ellátást igénylő sérülésekkel került kórházba. Az aradi sürgősségi kórház tájékoztatása szerint agyrázkódást kapott, arcán több sebet és zúzódást szerzett.
Az Arad megyei rendőrség tájékoztatása szerint az aradi Aurel Vlaicu Szaklíceum tanulóinak két csoportja órák előtt, az iskola közelében szólalkozott össze, egy diákot megütöttek, a földre esett. A hatóságokat a szemtanúk riasztották az 112-es egységes segélyhívószámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában