Panziótűz

2024.03.01. 23:11

Házi őrizetben marad Cornel Dinicu

Cornel Dinicu, presupusul patron al Fermei Dacilor, este transportat cu masina de politie de la sediul Parchetului de pe langa Tribunalul Prahova, dupa ce a fost retinut pentru 24 de ore, Ploiesti, marti 02 ianuarie 2024. Inquam Photos / Ovidiu Micsik

Fotó: OVIDIU MICSIK

Agerpres

Házi őrizetben marad Cornel Dinicu, a Ferma Dacilor panzió tulajdonosa - döntött pénteken a Prahova megyei törvényszék.

A döntés jogerős.

A romániai bíróságok portálján közzétett határozat szerint a bírák elutasították, mint megalapozatlant Dinicu fellebbezését a ploieşti-i bíróság ítelete ellen, amely 30 nappal meghosszabbította házi őrizetét.

A bírák ugyanakkor jóváhagyták Dinicu azon kérését, hogy március 4-én, illetve 6-án elhagyja otthonát gépkocsivezetői jogosítványa meghosszabbítása okán.

Cornel Dinicut, Vitomir Adrian Ristint és Adelina Elena Iliét, a Ferma Dacilor panzió három adminisztrátorát katasztrófát okozó, gondatlanságból elkövetett rongálással gyanúsítják, miután az ingatlan karácsony másodnapján leégett, és nyolc személy - öt felnőtt és három gyermek - bennégett az épületben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában