Tragikus eset

2024.01.25. 10:04

FRISSÍTVE| Lezuhant egy tömbház ötödik emeletéről egy 3 éves kisfiú

Illusztráció

Agerpres

FRISSÍTÉS, 12.40 óra

Kómában van és a nagyszebeni gyermekkórház intenzív osztályán kezelik azt a 3 éves kisfiút, aki lezuhant egy tömbház ötödik emeletéről, és több súlyos sérülést szenvedett - közölte az egészségügyi intézmény szóvivője. Ioana Mătăcuţă szerint a kisgyerek hipotermiás állapotban van, intubálták és gépen lélegeztetik, de hemodinamikailag stabil. Az orvosok egyelőre visszafogottan nyilatkoztak felépülési esélyeiről - tette hozzá. A Szeben megyei katasztrófavédelem szóvivője, Andreea Ştefan csütörtök reggel közölte, hogy súlyos állapotban szállítottak a nagyszebeni gyermekkórházba egy 3 éves kisfiút, aki lezuhant egy nagyszebeni tömbház ötödik emeletéről.

 

***

Súlyos állapotban szállítottak a nagyszebeni gyermekkórházba egy 3 éves kisfiút, aki lezuhant egy tömbház ötödik emeletéről - közölte a Szeben megyei katasztrófavédelem.
A tájékoztatás szerint a gyermek a Barcaság (Bârsei) utcában lévő egyik tömbház ötödik emeletéről esett le. Több súlyos sérülést szenvedett, a tájékoztatás időpontjában nem volt eszméleténél.
A rendőrség gondatlanságból elkövetett testi sértés miatt indított kivizsgálást.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában