Baleset

2024.01.04. 11:16

Egy 19 éves fiú meghalt, három másik személy súlyosan megsérült Törcsvár bejáratánál

Forrás: Facebook/Info Trafic 24

Agerpres

Egy 19 éves fiú meghalt, három személy súlyosan megsérült a Brassó megyei Törcsvár (Bran) közelében ma délelőtt történt közúti balesetben.
A Brassó megyei katasztrófavédelmi felügyelőség tájékoztatása szerint két személygépkocsi ütközött össze a 73-as országúton, Újtohán (Tohanul Nou) településen, Törcsvár bejáratához közel. A mentőcsapatok négy személyt találtak a roncsok közé szorulva, ketten közülük eszméletlen állapotban voltak, viszont mutattak életjeleket.
Az egyik sérült, egy 19 éves fiú meghalt, a másik három személyt - két nő és egy férfi - intubálták és kórházba szállították, állapotuk nagyon súlyos. Egyiküket a SMURD helikoptere, a másikat a SMURD egy mentőcsapata, a harmadikat a megyei mentőszolgálat egy csapata vitte kórházba.
A Brassó megyei rendőrség szerint a helyszínelés idejére mindkét menetirányban lezárták a forgalmat a 73-as országút illető szakaszán, és vizsgálatot indítottak a baleset pontos körülményeinek kiderítésére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában