Tiltakozás

2024.01.16. 18:22

A gazdák és a közúti fuvarozók addig folytatják a tiltakozásukat, amíg meg nem oldódnak a problémáik

Forrás: bihon.ro

Agerpres

A gazdák és a közúti fuvarozók addig folytatják a tiltakozásukat, amíg nem látják körvonalazódni a lehető legtöbb problémájukra működőképes megoldást kínáló első jogszabályt - jelentette ki kedden az egyik képviselőjük.
Ionuţ Cercel mezőgazdasági termelő az Antena3-nak nyilatkozva elmondta, értékelik a kormánynak azt az erőfeszítését, hogy háromoldalú tárgyalásokat kezdeményezzen ezekről a problémákról a munkáltatói szervezetek, illetve a központi és a helyi hatóságok bevonásával. Közölte, hogy a hetedik napja tiltakozó gazdák és fuvarozók aktívan részt szeretnének venni ezeken az egyeztetéseken. „Fontos hangsúlyozni: (...) nem azért vagyunk itt, hogy alkudozzunk, hanem azért, hogy megoldásokat kapjunk a problémáinkra. Elutasítjuk a tiltakozásunknak azt az értelmezését, hogy az alkudozás a célunk” - jelentette ki.
Ionuţ Cercel elmondta, a gazdák és a közúti fuvarozók mindaddig az utcán maradnak, amíg nem látják körvonalazódni az első olyan jogszabályt, amelyik működőképes megoldást kínál a lehető legtöbb problémájukra. Hangsúlyozta, hogy a tiltakozásaikat békés és civilizált módon folytatják, elzárkóznak a vandalizmustól és a törvénysértésektől. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában