Nyomozás

2023.12.14. 16:47

Vizsgálati fogságba helyezték a bukaresti nőt, aki öngyilkossági kísérlete közben megölt egy másik nőt

Illusztráció

Agerpres

Előzetes letartóztatásba helyezte csütörtökön a bukaresti törvényszék azt a 43 éves fővárosi nőt, aki október 25-én öngyilkossági kísérlete közben megölt egy másik nőt.
A nő levetette magát egy bukaresti tömbház ötödik emeletéről, és rázuhant egy járókelőre, aki a kórházban belehalt sérüléseibe.
A bukaresti törvényszéki ügyészség közleménye szerint a nőt előbb 24 órára őrizetbe vették emberölés miatt, majd csütörtökön elrendelték a 30 napos vizsgálati fogságba helyezését.
A nyomozati anyag szerint a bukaresti nő október 25-én reggel 9 óra körül a munkahelye erkélyéről levetette magát, és ráesett egy 59 éves nőre. Az öngyilkosságot elkövetni próbáló nő enyhe sérülésekkel megúszta, a járókelő azonban még aznap belehalt a kórházban a sérüléseibe.
Az ügyészek szerint az öngyilkosságot megkísérlő nő tudatában volt, hogy a reggeli órákban a környéken sok a járókelő, így nagy eséllyel rázuhanhat valakire, mégsem tett semmit ennek elkerülésére. Emiatt közvetett szándékkal elkövetett emberölés bűncselekményével gyanúsítják - szögezi le a nyomozóhatóság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában