Igazságszolgáltatás

2023.12.13. 10:37

Alina Gorghiu: Börtönbüntetésének letöltésére hazahozták Romániába az ország egyik legveszélyesebb szexuális ragadozóját

Agerpres

Börtönbüntetésének letöltésére hazahozták Romániába "az ország egyik legveszélyesebb szexuális ragadozóját" - jelentette be szerdán az igazságügyi miniszter.
Alina Gorghiu szerint Grad Ioant jogerősen 10 év szabadságvesztésre ítélték Romániában nemi erőszak, jogellenes fogvatartás, szeméremsértés, valamint csendháborítás miatt, és Európa legkeresettebb bűnözőinek listáján szerepelt.
Rajta kívül a börtönbüntetésük elől külföldre szökött további négy elítéltet hoztak haza a román hatóságok. Mihai Angelo-Gabrielnek emberkereskedelem miatt kell börtönben ülnie 6 évet és 8 hónapot, Banciu Gheorghéra, Petruţ Răzvan-Bogdanra és Ionescu Ionuţ-Mihaira pedig közlekedési bűncselekmények miatt szabtak ki egy év, illetve két év és 10 hónap közötti szabadságvesztést. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában